Managerski pregledi

Domov > Managerski pregledi

 

Managerski pregled je danes uveljavljeno ime za celovit zdravstveni pregled, ki je namenjen vsem delovnim in aktivnim ljudem, ki živijo hitro in stresno, njihov delovnik pa je podrejen skrbi za družino, zaposlene in dolgoročen uspeh. Na ZVD preventivne menedžerske preglede izvajajo vrhunski specialisti s pomočjo najnaprednejše tehnologije.

Managerski pregled je danes uveljavljeno ime za celovit zdravstveni pregled, namenjen vsem delovnim in aktivnim ljudem, ki živijo hitro in stresno, njihov delovnik pa je podrejen skrbi za družino, zaposlene in dolgoročen uspeh. Na ZVD preventivne menedžerske preglede izvajajo vrhunski specialisti s pomočjo najnaprednejše tehnologije.

 

Managerski pregledi na ZVD se izvajajo v sodobnih prostorih Centra za medicino dela in Centra za medicino športa. Centra se ponašata z napredno tehnologijo za široko paleto medicinskih in športno-diagnostičnih preiskav ter vrhunskimi specialisti medicine dela in športa.

 

Menedzerski pregled ZVD Managerski pregled Zavod za varstvo pri delu

Managerski pregledi na ZVD so zasnovani tako, da se opravijo za vsakega posameznika relevantni testi. To prihrani čas in denar in hkrati prinaša prave rezultate. V menedžerski čakalnici pa poskrbimo tudi, da čas mine hitro in prijetno.

 

Managerski pregledi na ZVD so prilagojeni potrebam posameznika. To pa ne pomeni tudi daljšega trajanja in višje cene pregleda; nasprotno. Izkušeni specialisti medicine dela na podlagi uvodnega pregleda svetujejo, katere preiskave so za managerja/ko relevantne in katere nepotrebne. Tudi tako zagotavljamo, da je managerski pregled na ZVD časovno in cenovno ugoden, hkrati pa prinaša prave rezultate.

Managerski pregled na ZVD:

  • vrhunski specialisti,
  • medicinska in športno-diagnostična tehnologija najvišjega ranga,
  • natančno tiste preiskave, ki so relevantne za posameznika,
  • možnost nadaljnjih preiskav in aktivnosti v Centru za medicino dela in Centru za medicino športa,
  • pravi rezultati.

Menedzerski pregled ZVD Managerski pregled Zavod za varstvo pri delu

Menedžerske preglede na ZVD izvajajo specialisti medicine dela in športa ter drugi strokovnjaki s pomočjo napredne diagnostične tehnologije. 

 

 

Več informacij o preventivnih managerskih pregledih:

Menedzerski pregled ZVD Managerski pregled Zavod za varstvo pri delu

Specialistka kardiologinja med opravljanjem pregleda na ZVD na najsodobnejšem ultrazvoku v Sloveniji.

 

Menedzerski pregled ZVD Managerski pregled Zavod za varstvo pri delu

Med preiskavami je tudi obremenitveno testiranje, s katerim se lahko pridobi ne le oceno zdravstvenega stanja, temveč tudi telesne pripravljenosti.