Domov | Managerski pregledi | Zakaj na preventivni managerski pregled

Zakaj na preventivni managerski pregled

Zgodnje odkrivanje bolezenskih znakov bistveno prispeva k možnosti ozdravitve. Bolezenski znaki so pogosto skriti in jih lahko odkrijemo le na specialističnem pregledu z uporabo diagnostične tehnologije.

Pri delovno aktivnih osebah, ki so posebej izpostavljene stresu, srečujemo vse tiste bolezni, ki so značilne za ostalo populacijo podobne starosti, še posebej pa so pereča:

  • zgodnja obolenja srčnožilnega sistema,
  • bolezni prebavil in bolezni presnove,
  • različne oblike raka.

Na ZVD poudarjamo, da ima vsak pacient drugačne potrebe, zato mu svetujemo ustrezne specialistične preiskave na podlagi uvodnega posveta. Managerski pregled na ZVD tako lahko obsega celostno paleto specialističnih preiskav ali se osredotoči na določen vidik zdravja, recimo zdravje srca in ožilja ali zdravje prebavil.

Managerski pregled na ZVD je organiziran tako, da opravite večino specialističnih preiskav pri vrhunskih specialistih v enem dnevu, tiste, ki jih ni mogoče izvesti v istem dnevu, pa organiziramo v najkrajšem času.

Preventivni managerski pregledi na ZVD vključujejo preiskave, ki jih izvajajo vrhunski specialisti z napredno diagnostično tehnologijo. Z menedžerskim pregledom pacient pridobi relevantne podatke o svojem zdravstvenem stanju.