Managerski pregledi

Domov > Managerski pregledi

»Iz ocene tveganja delovnega mesta menedžerja lahko povzamemo, da so menedžerji podvrženi vrsti izjemnih obremenitev,« pravi dr. Marjan Bilban, profesor na Medicinski fakulteti UL ter predstojnik ZVD-jevih Centra za medicino dela in Centra za medicino športa. Na ZVD Zavodu za varstvo pri delu smo za varovanje zdravja menedžerjev zasnovali preventivne menedžerske preglede, ki jih izvajajo vrhunski specialisti medicine dela in športa ter drugi strokovnjaki s pomočjo najnaprednejše tehnologije.

Managerski pregledi na ZVD Zavodu za varstvo pri delu se izvajajo v sodobnih prostorih Centra za medicino dela in Centra za medicino športa. Centra se ponašata z napredno tehnologijo za široko paleto medicinskih in športno-diagnostičnih preiskav ter vrhunskimi specialisti medicine dela in športa.

Menedzerski pregled ZVD Managerski pregled Zavod za varstvo pri delu

Managerski pregledi na ZVD Zavodu za varstvo pri delu so zasnovani tako, da se opravijo za vsakega posameznika relevantni testi. To prihrani čas in denar in hkrati prinaša prave rezultate. V menedžerski čakalnici pa poskrbimo tudi, da čas mine hitro in prijetno.

 

Managerski pregledi na ZVD Zavodu za varstvo pri delu so prilagojeni potrebam posameznika. To pa ne pomeni tudi daljšega trajanja in višje cene pregleda; nasprotno. Izkušeni specialisti medicine dela na podlagi uvodnega pregleda svetujejo, katere preiskave so za managerja/ko relevantne in katere nepotrebne. Tudi tako zagotavljamo, da je managerski pregled na ZVD Zavodu za varstvo pri delu časovno in cenovno ugoden, hkrati pa prinaša prave rezultate.

Managerski pregled na ZVD Zavodu za varstvo pri delu:

  • oseben pristop,
  • Center za medicino dela in Center za medicino športa: vrhunski strokovnjaki medicine dela in športa, medicinska in športno-diagnostična tehnologija,
  • natančno tiste preiskave, ki so relevantne za posameznika,
  • možnost nadaljnjih preiskav in aktivnosti v Centru za medicino dela in Centru za medicino športa,
  • pravi rezultati.

Povezave:

Menedzerski pregled ZVD Managerski pregled Zavod za varstvo pri delu

Menedžerske preglede na ZVD Zavodu za varstvo pri delu izvajajo specialisti medicine dela in športa ter drugi strokovnjaki s pomočjo napredne diagnostične tehnologije. V ponudbi testov je tudi obremenitveno testiranje (na sliki), s katerim se lahko pridobi ne le oceno zdravstvenega stanja, temveč tudi telesne pripravljenosti.