Revija Delo in varnost

Domov > Varnost pri delu > Revija Delo in varnost

Revija Delo in varnost je edina strokovna revija s področja varnosti in zdravja pri delu v Sloveniji in izhaja že od leta 1955.

Namen revije je obveščanje o dogajanjih na področju varnosti in zdravja pri delu, varstva pred požarom in drugih področjih varnosti. Vsebinski koncept spodbuja preventivno zavest o pomembnosti varnosti in zdravja pri delu zaradi izogibanja poklicnim boleznim in poškodbam pri delu.  

Revija je pomemben vir informacij za podjetja in je namenjena dvigovanju ravni varnosti in zdravja pri delu v podjetjih.

Na revijo se lahko naročite na strani Naročila in prijave, posamezne pretekle izvode pa lahko naročite na strani arhiva revije.

Na strani arhiva posameznih številk revije si z zamikom lahko ogledate tudi posamezne objavljene članke.

V reviji Delo in varnost vam omogočamo zakup oglasnega prostora.

Kontakt za več informacij:

E Jana Cigula, T 01 58 55 102, M 041 616 901

4/2021

Vloga delodajalcev pri promociji cepljenja proti COVID-19

Več

Cena: 13,90 €

Spodaj si lahko ogledate vzorec revije:

Mnenja naših bralcev:

  • ''Revijo Delo in Varnost redno berem in vedno najdem koristne informacije, ki jih lahko uporabim pri svojem delu. Priporočam jo vsem strokovnim delavcem varnosti in zdravja pri delu in tudi kadrovski delavci najdejo v njej koristne vsebine.'' Gašper Boštic, Strokovni sodelavec za varnost in zdravje pri delu, Pivovarna Union d.d.
  • ‘’Revija Delo in varnost je ena prvih strokovnih revij s področja varnosti pri delu v tem delu Evrope in edina strokovno znanstvena revija na področju varnosti pri delu v državi. Je koristen posrednik in vir informacij tako za potrebe strokovnega, kot znanstveno raziskovalnega dela na področju varnosti in zdravja. Zato ji želim vse najbolje tudi v prihodnje.’’ mag. var. Miran Pavlič, dipl. var. inž. UKC Ljubljana, predsednika Društva varnostnih inženirjev Ljubljana
  • ''Delo varnostnega inženirja zahteva nenehno usposabljanje. V zelo veliko pomoč pri tem mi je revija Delo in varnost, v kateri najdem številne informacije, nasvete, rešitve, ki jih potrebujem pri svojem delu.'' Sebastjan Turk, mag. org., dipl. var. inž. Ministrstvo za notranje zadeve
  • ‘’Podjetje OTIS je največje in vodilno podjetja za izdelavo, montažo ter vzdrževanje dvigal in tekočih stopnic z najdaljšo tradicijo na svetu. Obenem je izredno predano varstvu in zdravju pri delu. To niso zgolj besede, saj imajo naši zaposleni v povprečju skoraj 10-krat manj nesreč pri delu kot konkurenčna podjetja. To je posledica strogih in visokih standardov, ki jih podjetje OTIS zahteva od vseh vpletenih v proces varstva in zdravja pri delu. Strokovna revija “Delo in varnost” vsebuje izredno zanimive ter strkovno na visokem nivoju napisane članke. Nudijo nam praktičen vpogled v najrazličnejše teme in zakonodajne predpise. Kar nam omogoča optimizacijo strateških odločitev ter pravočasno prilagoditev oz. uskladitev delovnih procesov.’’ Jana Tušar, direktor področja, OTIS Slovenija