Kdaj na preventivni menedžerski pregled?

Domov > Managerski pregledi > Kdaj na preventivni menedžerski pregled?

Managerski pregled je danes uveljavljeno ime za celovit zdravstveni pregled, ki je namenjen vsem delovnim in aktivnim ljudem, ki živijo hitro in stresno, njihov delovnik pa je podrejen skrbi za družino, zaposlene in dolgoročen uspeh. Na ZVD preventivne menedžerske preglede izvajajo vrhunski specialisti s pomočjo najnaprednejše tehnologije.

Pogostost preventivnih pregledov v okviru medicine dela je za vse zaposlene določena z zakonodajo. A bolj kot to, da zadovoljite zakonske predpise, je pomembno, da se občasno odločite za temeljitejši pregled svojega zdravja. Za to se lahko odločite kadarkoli in se naročite na ZVD, lahko pa se razširjeni pregled opravi, ko pridete na pregled medicine dela.

Prednost pri slednjem je, da hkrati opravite zakonsko zahtevane in razširjene preiskave, s čimer pridobite potrdilo o opravljenem pregledu in poglobljen uvid v zdravje ter vam tako ni treba opravljati določenih preiskav dvakrat.

Razširjene preventivne preglede, ki jim danes običajno pravimo menedžerski pregled, lahko opravite na ZVD. Smo medicinska ustanova z več kot 55-letno tradicijo, ki ima poleg pooblastila za izvajanje medicine dela tudi vrhunske specialiste z različnih področij in ustrezne diagnostične naprave. 

V vsakem primeru pa priporočamo, da ob večjih delovnih in drugih obremenitvah in za zagotavljanje zdravja opravite preventivni menedžerski pregled na 12-24 mesecev.


Menedzerski pregled ZVD Managerski pregled Zavod za varstvo pri delu

 

Vsak vložek v zdravje se bogato obrestuje tako tistemu, ki mu je neposredno namenjen, kot njegovi družini ter podjetju, v katerem je zaposlen. To je še posebej izpostavljeno pri vodilnih delavcih, saj njihovo zdravje zagotavlja nemoteno poslovanje podjetja.

Zato ne razmišljajmo, ali menedžerski pregledi da ali ne, ampak le, ali so le ti dovolj kakovostni, opravljeni pri ustreznem strokovnjaku, ali res vsebujejo tiste preiskave, ki izhajajo iz ocene tveganja in ali so dosegli svoj preventivni namen – bodo po njih in zaradi njih menedžerji prilagodili svoj slog življenja svojim dejanskim potrebam.

 

Več informacij o preventivnih managerskih pregledih: