Strokovni medicinski partner oddaje The Biggest Loser

Domov > Podpora pri hujšanju > Strokovni medicinski partner oddaje … e Biggest Loser

The Biggest Loser je ena najbolj priljubljenih TV oddaj na svetu, v kateri tekmovalci tekmujejo, kdo bo izgubil več odvečnih kilogramov. Ob tem imajo podporo nutricionistov, trenerjev in zdravnikov.

Izjemno uspešno prvo slovensko sezono oddaje The Biggest Loser Slovenija je pripravljala televizija Planet TV, ki nas je na podlagi zmožnosti, ki jih omogoča medicinski center ZVD, povabila k sodelovanju. ZVD je sodeloval kot strokovni medicinski partner oddaje The Biggest Loser Slovenija. Za vse, ki želijo shujšati, na ZVD tudi samostojno izvajamo programe hujšanja s strokovno podporo medicine.

Kako je ZVD sodeloval v oddaji The Biggest Loser Slovenija

Tekmovalci oddaje The Biggest Loser Slovenija se na svoji poti proti finalu oddaje in do osebne zmage, vitke postave, soočajo s številnimi izzivi. Hujšanje je samo po sebi naporno in zahteva veliko truda, hujšanje pred televizijskimi kamerami oddaji pa obenem predstavlja dodatno motivacijo in dodatne izzive.

Za marsikoga, ki se sooča s preveliko težo, je sodelovanje v oddaji edinstvena priložnost in motivacija za izgubo teže. Specialisti medicine športa in drugi strokovnjaki ZVD smo pripomogli k temu, da je ta proces potekal na čim bolj zdrav način.

Medicinski center na ZVD deluje že več kot 55 let. Danes smo sodobno zdravstveno središče, ki nudi širok spekter specialističnih zdravstvenih storitev. Smo prva ustanova, ki ji je Olimpijski komite Slovenije podelil naziv Olimpijski referenčni športnomedicinski center. K najboljšim rezultatom pomagamo tako vrhunskim športnikom kot rekreativcem.

ZVD-jevi programi hujšanja s podporo medicine

Več o programih hujšanja s podporo medicine ZVD lahko preberete tukaj.