Aktualno

Domov > Aktualno

Cepljenje proti klopnemu meningitisu

Cepljenje proti klopnemu meningitisu
10.02.2011

Sedaj je najbolj ugoden čas za cepljenje proti klopnemu meningitisu, še posebej je cepljenje priporočljivo za osebe, ki so prisvojem delu izpostavljene nevarnosti okužbe. Zaradi dobrih izkušenj številnih uporabnikov te preventivne zdravstvene storitve vam priporočamo, da izkoristite priložnost in si po konkurenčnih cenah zagotovite bistveno zmanjšanje odsotnosti zaposlenih iz delovnega procesa in s tem tudi večjo učinkovitost vašega poslovanja.

Cepljenje proti klopnemu meningitisu se pravi z mrtvim cepivom. Bazično cepljenje se praviloma opravi s tremi odmerki cepiva. Po prvem cepljenju se po enem do treh mesecev izvede ponovno cepljenje in nato po devetih do dvanajstih mesecih izvedemo še tretje cepljenje. Prvo revakcinacijo se z enim odmerkom opravi po treh letih, nato pa na pet let. Cena prvega odmerka je 30,00€, cena vseh treh odmikov skupaj pa je 90, 00 €.

Za izvedbo cepljenja potrebujemo naročilnico in seznam oseb z rojstnimi podatki, kar nam lahko pošljete po e-pošti. Kontaktna oseba za naročilo je ga. Rebeka Perko, telefon 01 58 55 123, oz. e-pošta: Rebeka Perko .

Cepljenje izvedemo v terminu, za katerega se z naročnikom vnaprej dogovorimo.
Priporočamo se tudi za ostala cepljenja (sezonska gripa, hepatitis A in B , tifus).

Cepljenje izvedemo v terminu, za katerega se z naročnikom vnaprej dogovorimo. Priporočamo se tudi za ostala cepljenja (sezonska gripa, hepatitis A in B , tifus).

Vse novice