Aktualno

Domov > Aktualno

Nova ambulanta medicine dela v Zdravilišču Radenci

Nova ambulanta medicine dela v Zdravilišču Radenci
12.11.2010

ZVD Zavod za varstvo pri delu d.d. ima dolgoletno tradicijo delovanja na področju zagotavljanja varnega in zdravega delovnega, življenjskega in naravnega okolja. Prav letos je praznoval svojo 50-letnico. V počastitev te obletnice želi svojim obstoječim in bodočim poslovnim partnerjem in njihovim zaposlenim ter menedžerjem severovzhodnega dela Slovenije, skupaj z Zdraviliščem Radenci d.o.o., zagotoviti celovite in najkakovostnejše storitve, med katerimi je tudi medicina, dela, prometa in športa.

Z veseljem Vam sporočamo, da je ZVD d.d., v torek, 9. novembra 2010, skupaj z Zdraviliščem Radenci d.o.o. v prostorih zdravilišča, odprl novo ambulanto medicine dela, prometa in športa, kjer vas bo sprejelo prijazno osebje, pregled pa boste opravili pri specialistih medicine dela, prometa in športa. Preglede bodo opravljali specialisti medicine dela, prometa in športa, psihologije, kardiologije ter ostali specialisti.

Za ta korak se je ZVD v sodelovanju z Zdraviliščem Radenci odločil z namenom, da se približa širšemu krogu delodajalcev, zaposlenim in menedžerjem na severovzhodnem delu Slovenije.

Ambulanta bo delovala kot enota Centra za medicino dela ZVD ter bo tako dopolnjevala delovanje zdravstvenega dela Zdravilišča Radenci.

Vse novice